Concert Harry Hamer

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Meer informatie

De najaarsconcertserie in het Nationaal Orgelmuseum in Elburg wordt vervolgd met een concert op zaterdag 8 oktober door de Kampense organist Harry Hamer. Hamer zal o.a. werken spelen van Mendelssohn, Lefébure-Wély, Handel en Pachelbel.

Harry Hamer (1956) studeerde orgel, piano en koordirectie aan het Zwolse conservatorium. Van 1976 tot zijn pensionering in 2021 was Hamer werkzaam als coördinator muziek en examens, docent orgel, improvisatie en koordirectie aan Quintus, centrum voor Kunst en Kunsteducatie in Kampen. Daarnaast is hij altijd actief geweest als concertorganist en is hij vaste begeleider van veel koren. Van hem verschenen meer dan 20 cd’s met opnamen als orgelsolist.  Als organist is hij daarnaast al meer dan 50 jaar verbonden aan de Nieuwe Kerk te Kampen.

Andere organisten die in de najaarsserie zullen concerteren zijn Matteo Imbruno en Jan Hage. De concerten vinden steeds plaats op de tweede zaterdag van de maand.

Wanneer

  • Het concert begint om 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur. Houd u er rekening mee dat het museum direct na afloop van het concert sluit, om 17.00 uur.

Prijzen

  • De toegang tot het concert is gratis.

Locatie