Informatie

Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van de voorzieningen die Elburg te bieden heeft. Voor veel zaken kun je terecht bij VVV Elburg of bij het Havenkantoor.

Het parkeren rond de vesting is uitstekend geregeld. Je kunt gratis parkeren bij de Oude Vos in de buurt van de haven of op het Schootsveld dicht bij de historische binnenstad. 

VVV Elburg

Eén van de markante gebouwen in Elburg is het vroegere Agnietenconvent dat eens een 15e eeuws vrouwenklooster was. In deze laat-gotische panden is nu Museum Elburg/VVV Elburg gevestigd.

Meer over de VVV

Parkeren rond de vesting

Gelukkig heeft Elburg ruime parkeervoorzieningen en die zijn, m.u.v. evenement-dagen, gratis. Op de twee grote parkeerplaatsen, de Oude vos en het Schootsveld kun je de hele dag parkeren. In de binnenstad kan op een aantal plekken voor maximaal 1 uur worden geparkeerd. Let op: de parkeerplaats bij de Jumbo is alleen open tijdens openingstijden van de Jumbo. Daarna wordt deze parkeerplaats afgesloten.

De twee grote parkeerplaatsen

Algemene voorzieningen

Tijdens je verblijf in Elburg kun je onverwachts voor allerlei zaken adressen nodig hebben. Onder algemene voorzieningen hebben we de belangrijkste voor je gebundeld. Medische adressen, adressen voor gemeentelijke voorzieningen en adressen van banken en plaatsen waar nog een geldautomaat staat.

Naar de adressen