Social Media Challenge

VVV Elburg en de Gemeente Elburg organiseren samen met Hanzesteden Marketing een maand lang een social media challenge voor ondernemers in de gemeente Elburg. Op die manier willen de Hanzesteden hun online gastvrijheid voor bezoekers en de social media kennis van haar ondernemers versterken.

Programma

Dinsdag 14 september van 19:30 tot 21:30 uur vindt de kick-off plaats. Social media expert Hester Timmerman deelt haar kennis tijdens een interactieve workshop. Petra van Enter geeft een bondige update over activiteiten van VVV Elburg en haar partners en vanuit Gemeente Elburg wordt er ook een korte update gegeven. Alle deelnemers kunnen vragen stellen over de opzet van de social media challenge, die de dag erna begint.

Challenge

Alle deelnemers aan de challenge krijgen een maand lang dagelijks een mini-opdracht waarmee ze direct aan de slag kunnen. Met tips voor meer interactie op Facebook, Instagram en Google Mijn Bedrijf, acties waarmee ze elkaar kunnen steunen en met originele content inspiratie. Zo houden ze contact met hun klanten en gasten, wordt het Hanzeverhaal steeds bekender en kan het uiteindelijk meer omzet opleveren.

Aanmelden

Op de website www.hanzestedenmarketing.nl staat meer informatie over het programma. Online aanmelden voor de kick-off op 14 september en de challenge is gratis, maar wel verplicht. Deelname is geschikt voor zowel ondernemers met basiskennis van social media als echte social media experts.

Aanmelden kan hier

Elburg en 13 andere Hanzesteden in de Duits-Nederlandse grensregio werken grensoverschrijdend samen met steun van de Europese Unie (INTERREG-project). Het doel is de Hanzebeleving bij zowel de bezoeker als de inwoner te versterken. Het project wordt gecoördineerd door Toerisme VAN en Marketing Oost (Hanzesteden Marketing).