Vakantiepark Capfun De Scheepsbel

Meer informatie

De Scheepsbel beschikt over een overdekt verwarmd zwembad met peuterbad en diverse waterglijbanen. Ook is er een tennisbaan en sportveld. Verspreid over de camping zijn verschillende speeltuinen en is er een kleine kinderboerderij. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. Bij de receptie zijn verse broodjes te bestellen of geniet van een heerlijke maaltijd of drankje in restaurant De Serre. Op de camping is draadloos internet aanwezig.

De luxe Mobile Homes zijn van alle gemakken voorzien! De accommodaties zijn volledig gemeubileerd en voorzien van tv, vaatwasser en keuken met complete inventaris. De accommodaties staan verspreid over het park en veelal in een kring met een speelveldje in het midden. Alles is op loopafstand van het zwembad of restaurant. Ook parkeren kan gemakkelijk dicht bij de mobile home.

Camping De Scheepsbel heeft 2 verschillende kampeervelden met ruime plaatsen van circa 80 m², elektra, douchen en water is inclusief.

Prijzen

  • Voor actuele prijzen een aanbiedingen verwijzen we je door naar de website. Wanneer je vragen hebt of hulp kunt gebruiken bij het maken van de boeking is de receptie ook per mail of telefonisch bereikbaar.

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje