Vakantiepark Capfun De Scheepsbel

Meer informatie

De Scheepsbel beschikt over drie verwarmde zwembaden en diverse waterglijbanen. Ook is er een tennisbaan en sportveld. Verspreid over de camping zijn er verschillende speeltuinen en is er een kleine kinderboerderij. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. In de kampwinkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen of verse broodjes of geniet van een heerlijke maaltijd of drankje in restaurant De Serre. Op de camping is draadloos internet aanwezig.

De luxe Mobile Homes zijn van alle gemakken voorzien! De accommodaties zijn volledig gemeubileerd en voorzien van tv, vaatwasser en keuken met compleet inventaris. De accommodaties staan verspreid over het park en veelal in een kring met een speelveldje in het midden. Alles is op loopafstand van het zwembad of restaurant. Ook parkeren kan gemakkelijk dicht bij de mobile home.

Camping De Scheepsbel heeft 2 verschillende kampeervelden met ruime plaatsen van 100-180 m², elektra, douchen en water is inclusief.

Prijzen

  • Voor actuele prijzen een aanbiedingen verwijzen we je door naar de website. Wanneer je vragen hebt of hulp kunt gebruiken bij het maken van de boeking is de receptie ook per mail of telefonisch bereikbaar.

Kenmerken

Locatie