Camping en huisjes De Haerhagen

Meer informatie

De Haerhagen met minicamping en vakantiehuisjes vind je in Doornspijk vlakbij zandverstuiving de Haere. Vanaf de camping, gelegen in het buitengebied van Doornspijk, kun je binnen een straal van 10 km terecht voor rust, ruimte, wandelen, fietsen, bos, water, heide, zandverstuiving, een natuurlijke zwemplas, winkelen en diverse toeristische mogelijkheden. De locatie is op fietsafstand van Elburg.

De doelgroep is voornamelijk. 50+ recreanten. Ook in de zomermaanden is het heerlijk rustig. De locatie is een goede basis voor Geocaching, Zuiderzeepadroute en Westerborkpad. De minicamping met 19 kampeerplaatsen, 2 vakantiehuisjes heeft mogelijkheden voor vakantie / kort verblijf / B&B / retraite. Het campinggedeelte is geopend van april t/m september. Daarbuiten zijn de huisjes te huren wanneer de camping gesloten is en beschik je over een privé locatie. In het weiland naast de camping vind je minipaarden met veulens.

Prijzen

 • Als SVR donateur betaal je € 16,00 voor 2 personen per nacht. Incl: kampeermiddel, 1 auto, warm water en elektra, excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. Niet-leden betalen een toeslag van € 3,00 per nacht, per standplaats.

  Bijzettentje in overleg € 2,00 p.n.
  Parkeerplaats voor een extra vervoermiddel € 1,00 p.n.
  Kinderen (3-12 jaar) € 3,00 p.p.p.n.
  Extra personen vanaf 13 jaar € 4,00 p.p.p.n.
  Bezoekers € 0,75 per dagdeel. Per dag € 1,50.
  Wasmachine of droger € 4,00 per beurt.
  Huisdieren (alleen na overleg) € 2,50 p.n.

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje