B&B De Grote Vrijheid

Meer informatie

Kom tot rust en geniet van de gastvrijheid bij Bed & Breakfast De Grote Vrijheid. Klik hier voor een filmpje wat laat zien hoe prachtig deze plek is, landelijk gelegen maar toch dicht bij de oude vesting. Een ruimte voor iedereen die uit wil rusten, bij wil komen en wil genieten van de schoonheid van het landschap.

Op een prachtige locatie staan twee geschakelde huisjes die voorzien zijn van een eigen oprit en tuin. Ze zijn luxe ingericht met een aparte slaapkamer, keukenblok en doucheruimte. Er is mogelijkheid tot opwarmen van een maaltijd. Elk huisje heeft plek voor 3 personen en beschikt over een campingbedje. Beide huisjes zijn huisdiervrij en hebben een eigen terras en tuin, met uitzicht op de landerijen en het Veluwemeer.

Prijzen

  • Vaste prijsvan € 95,00 tot € 165,00 2 persoonskamer: Hoogseizoen 125 euro* Laagseizoen 110 euro* * Prijs incl. ontbijt en toeristenbelasting. Minimum verblijf 2 nachten. Kijk voor de prijzen voor 1 of 3 personen op de website van Bed & Breakfast De Grote Vrijheid.

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje