B&B De Grote Vrijheid

Meer informatie

Kom tot rust en geniet van de gastvrijheid bij Bed & Breakfast De Grote Vrijheid. Klik hier voor een filmpje wat laat zien hoe prachtig deze plek is, landelijk gelegen maar toch dicht bij de oude vesting. Een ruimte voor iedereen die uit wil rusten, bij wil komen en wil genieten van de schoonheid van het landschap.

Op een prachtige locatie staan twee geschakelde huisjes die voorzien zijn van een eigen oprit en tuin. Ze zijn luxe ingericht met een aparte slaapkamer, keukenblok en doucheruimte. Er is mogelijkheid tot opwarmen van een maaltijd. Eén huisje heeft plek voor 3 personen, de andere voor 2. Er is een campingbedje aanwezig voor kleine kinderen. 

Prijzen

  • Vaste prijs€ 110,00 Prijzen zijn op basis van 2 personen inclusief een uitgebreid vers ontbijt met streekproducten en inclusief toeristenbelasting. 2 of meer nachten Bij een boeking van twee of meer nachten ontvangt u een korting van € 10,- per nacht vanaf de tweede nacht. 1 of 3 personen Boekt u voor 1 persoon dan geldt een korting van €15,- per nacht. De 3e persoon betaalt € 35 per nacht. Het verblijf van een kindje van 0 – 2 jr is gratis.

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje