IJssalon Casa Piccola

Meer informatie

Casa Piccola is een authentieke ambachtelijke ijssalon in het centrum van Elburg. Dagelijks wordt hier ijs gedraaid van o.a. de verse melk van Elburgse koeien en fruit afkomstig van Fruittuin Verbeek uit Oldebroek. Je begrijpt het al, alleen de verse ingrediënten zijn goed genoeg en daarom smaakt het ijs zo speciaal. Bij Casa Piccola vindt u smaken die u nergens anders treft. Deze ontwikkelen ze zelf of in samenwerking met één van de Elburgse restaurants waar het ijs ook wordt geserveerd. Als u binnenloopt in de sfeervolle ijssalon, kijk dan ook eens in de ijskeuken. Dan kunt u zien dat het ijs met veel passie wordt bereid. In principe is Casa Piccola geopend vanaf maart, afhankelijk van het weer, dus de openingstijden kunnen verschillen. Voor de juiste tijden kunt u het beste kijken op www.ijssaloncasapiccola.nl Bu…

Casa Piccola is een authentieke ambachtelijke ijssalon in het centrum van Elburg. Dagelijks wordt hier ijs gedraaid van o.a. de verse melk van Elburgse koeien en fruit afkomstig van Fruittuin Verbeek uit Oldebroek. Je begrijpt het al, alleen de verse ingrediënten zijn goed genoeg en daarom smaakt het ijs zo speciaal. Bij Casa Piccola vindt u smaken die u nergens anders treft. Deze ontwikkelen ze zelf of in samenwerking met één van de Elburgse restaurants waar het ijs ook wordt geserveerd. Als u binnenloopt in de sfeervolle ijssalon, kijk dan ook eens in de ijskeuken. Dan kunt u zien dat het ijs met veel passie wordt bereid. In principe is Casa Piccola geopend vanaf maart, afhankelijk van het weer, dus de openingstijden kunnen verschillen. Voor de juiste tijden kunt u het beste kijken op www.ijssaloncasapiccola.nl Buiten het seizoen altijd mogelijkheid voor het bestellen van ijstaarten of iets anders.
 

Openingstijden

  • elke maandag11.00 - 21.15 uur
  • elke dinsdag11.00 - 21.15 uur
  • elke woensdag11.00 - 21.15 uur
  • elke donderdag11.00 - 21.15 uur
  • elke vrijdag11.00 - 21.15 uur
  • elke zaterdag11.00 - 21.15 uur
  • elke zondag12.00 - 21.15 uur
  • De openingstijden kunnen verschillen, beetje afhankelijk van het weer. Houd u dus de website of de facebookpagina van Casa Piccola goed in de gaten voor de juiste openingstijden!

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje