Winkelen

Winkelen in Elburg betekent dat je om de zoveel meter wordt verrast. Het ene doorkijkje is nog mooier dan het andere. De woorden "wat een prachtig stadje" zullen ongetwijfeld over je lippen rollen. De meeste winkels zijn gevestigd in monumentale panden en ook het aanbod is verrassend. Dankzij de vele bijzondere winkeltjes is een dagje winkelen in Elburg een unieke belevenis. 

Het volledige winkelaanbod

Decemberactie in Vesting Elburg

Op zaterdag 14 november, zullen de ondernemers in de binnenstad van Elburg weer starten met de populaire decemberactie. Ondernemers stellen duizenden euro’s aan prijzen beschikbaar. De stempelactie loopt van zaterdag 14 november tot en met donderdag 24 december 2020.

Prijzen

Bij elke aankoop van € 2,50 krijgen klanten een stempel op hun stempelkaart. Met een volle stempelkaart maakt men kans op één van de vele prijzen. De volle stempelkaarten kunnen worden ingeleverd bij de Jumbo, de HEMA en de Elburger boekhandel. Tijdens de twee trekkingen op 7 en 28 december worden onder andere twee hoofdprijzen verloot van € 500,- shoptegoed. Daarnaast worden per trekking 30 waardebonnen t.w.v. € 30,- verloot onder de deelnemers. De prijzen zijn te besteden bij de deelnemende winkels. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht van de door hen gewonnen prijs. De gewonnen waardebonnen kunnen worden opgehaald bij het secretariaat van de WVE: Vischpoortstraat 5 (Poort 5) en zijn te besteden bij de deelnemende winkeliers – geldig t/m 31 maart 2021. Kijk voor meer informatie op de facebook pagina: Elburg Vesting.

Ga naar Facebook Winkel Elburg Vesting

Winkeloverzicht