Hanze arrangement

Meer informatie

Het Hanze arrangement voor groepen bestaat uit een vaartocht met de rondvaartboot van Rederij Randmeer van 100 minuten waarbij je een Hanze maaltijd nuttigt en voorafgaand of aansluitend maak je met een deskundige gids een rondwandeling van anderhalf uur door Hanzestad Elburg.

In principe is dit arrangement het hele jaar door te boeken (met uitzondering van zon- en feestdagen), mits de weersomstandigheden het toelaten. Vaartijden om 12.00 uur of 17.00 uur. Reserveren via VVVElburg, altijd onder voorbehoud, aangezien zij eerst contact opnemen met Rederij Randmeer.

Nieuw is een Hanzetocht met je gezin of stel vrienden. Je maakt een vaartocht van 100 minuten en krijgt een Hanze plateau en wanneer je aangemeerd bent, kun je op eigen gelegenheid een rondwandeling door Hanzestad Elburg maken aan de hand van een prachtige brochure. Reserveren kan bij VVV Elburg via mail en/of telefoon. Let wel: reserveer op tijd!

Prijzen

  • Volwassenen € 27,00 per persoon. Groepsgrootte met gids vanaf 6 personen. Tot 6 personen bestaat er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de Hanze stadswandeling te doen. Eenmalige kosten € 9,00 voor reservering en administratie.

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje