Informatie Stranden

Meer informatie

De gemeente Dronten heeft circa 60 km lengte aan stranden en voorlanden langs het Veluwe- en Drontermeer. Bij watersporters is vooral het Veluwemeer populair vanwege de vele voorzieningen. Er ligt een aparte baan waarin waterskiën en speedboten zijn toegestaan. De meren zijn zeer geschikt om te kanoën, surfen en te zeilen,maar biedt ook ruimte om te toeren met open- of kleine kajuitboten en te vissen. De stranden zijn openbaar en altijd toegankelijk.


Vanaf 1 april tot 1 oktober geldt er betaald parkeren! Dagtarief € 5,00.  Het betaald parkeren geldt vanaf 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds. Voor en na deze tijden zijn de slagbomen gesloten. Ook is het mogelijk om voor het hele seizoen een parkeersticker aan te schaffen zodat u onbeperkt kunt genieten aan één van de stranden rond het Veluwemeer en Drontermeer. Prijs: € 40,00. Te koop bij VVV/Museum Elburg, Jufferenstraat 8, 8081 CR Elburg of de campings.

Prijzen

  • Toelichting prijs: Vanaf 1 april tot eind oktober geldt er betaald parkeren! Dagtarief € 4,00. Het is mogelijk om voor het hele seizoen een parkeersticker aan te schaffen zodat u onbeperkt kunt genieten aan één van de stranden rond het Veluwemeer en Dronterm

Kenmerken

Locatie